Om oss

Experter på allt inom trägolv

Vi har lång erfarenhet av att lägga och slipa parkett och andra trägolv i Göteborg och hela Sverige. Vi erbjuder alltid kostnadsfri besiktning av dina golv innan vi kör igång med arbetet. Vi arbetar med alla typer av trägolv och vi vet exakt vad som fungerar och inte fungerar med olika material.

Vi är registrerade för F-skatt så att du kan använda det statliga ROT-avdraget när du anlitar oss för en hushållsnära tjänst som exempelvis golvslipning.

Att kunden är nöjd är viktigast för oss

Vi har mycket hög yrkesstolthet och arbetar alltid hårt för att våra kunder ska vara nöjda till hundra procent. Alla våra anställda har stor kunskap om olika material och om vilka ytbehandlingar som passar bäst. När du anlitar oss så kan vi garantera ett arbete med professionellt utförande och högsta kvalitet. Som ett tecken på detta får våra kunder alltid generösa garantier på såväl material som arbete.

Vi vänder oss i första hand till privatpersoner, men utför även golvarbeten för företag, mäklare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Detaljerade och tydliga avtal

Du kan alltid känna trygg när du anlitar oss för golvslipning eller någon annan av våra tjänster. Vi arbetar alltid med tydliga, detaljerade och noga dokumenterade avtal – så att allt är tydligt redan från start och det blir minskad risk för missförstånd. I avtalet ska alltid framgå vad som ska genomföras, ungefärlig planerad tidsåtgång för arbetet med mera. Tydlighet och en bra kommunikation med våra kunder är alltid i fokus för oss!

Showroom

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster eller kanske träffa några av oss på plats.

Du är varmt välkommen att besöka vårt showroom där du kan jämföra olika trägolv, färgnyanser och prata golv med oss. Vi kan ge dig råd och tips och kunskaper som hjälper dig på vägen mot ditt drömgolv.

om oss

En helhetstjänst inom parkettgolv